Btw-aangifte digitaal indienen (België)

Nadat de btw-aangifte definitief is gemaakt, zet je deze klaar en lees je in op de website van Intervat.

Let op:

Als je de aangifte niet digitaal instuurt bij Intervat, maar handmatig invult op de website van de fiscus, kun je deze stap overslaan.

Btw-aangifte klaarzetten en indienen:

1. Ga naar: Financieel / Btw/icp / Btw/icp-aangifte.
  2. Selecteer de aangifte die je wilt klaarzetten.

Als er in de betreffende periode ook een Icp-aangifte is, kun je deze onafhankelijk van de btw-aangifte klaarzetten.

3. Klik op de actie: Klaarzetten.
  4. Selecteer het pad/map waar je het XML-bestand wilt opslaan.
  5. Klik op: Opslaan en sluiten.

Direct naar

1. Btw/icp-aangifte België
  2. Inrichting
  3. Btw/icp-aangifte doen
  4. Btw-aangifte digitaal indienen
  5. Btw-aangifte handmatig invullen op de website van de Fiscus
  6. Doorschuiven negatieve btw-secties
  7. Klantenlisting digitaal indienen
  8. Klantenlisting handmatig indienen
  9. Fiche 281.50 rapport afdrukken
  10. Fiche 281.50 xml-bestand maken