Btw-aangifte handmatig invullen op website Fiscus (België)

Als je de aangifte niet digitaal maar handmatig indient bij de fiscus, dan druk je deze af. Vul de gegevens vervolgens in op de website van Intervat.

Let op:

Als je de aangifte niet elektronisch verzendt via Profit, hoef je de btw-aangifte niet klaar te zetten. Wel moet je de aangifte definitief maken, zodat je zeker weet dat je de definitieve gegevens aanlevert aan de Belastingdienst.

Btw-aangifte invullen op website Fiscus:

1. Ga naar: Financieel / Btw/icp / Btw/icp-aangifte.
  2. Selecteer de aangifte die je wilt indienen.
  3. Klik op de actie: Afdrukken.
  4. Selecteer het Nederlands- of Franstalige btw-rapport.
  5. Klik op: Opslaan en sluiten.

Het rapport wordt afgedrukt met alle gegevens opgeteld en weergegeven in de juiste vakken.

6. Open de website van de Fiscus.
  7. Vul de gegevens van het overzicht in. Raadpleeg de help van de Fiscus voor meer informatie.

Direct naar

1. Btw/icp-aangifte België
  2. Inrichting
  3. Btw/icp-aangifte doen
  4. Btw-aangifte digitaal indienen
  5. Btw-aangifte handmatig invullen op de website van de Fiscus
  6. Doorschuiven negatieve btw-secties
  7. Klantenlisting digitaal indienen
  8. Klantenlisting handmatig indienen
  9. Fiche 281.50 rapport afdrukken
  10. Fiche 281.50 xml-bestand maken