Cliënt OB verwijderen

Met de functie Verwijder cliënt kun je een cliënt OB in zijn geheel verwijderen. Ook de historische gegevens van de geselecteerde cliënt gaan verloren.

Verwijderen cliënt OB:

Je kunt een cliënt OB in zijn geheel verwijderen via de volgende stappen:

1. Ga naar: Fiscaal / Beheer / Verwijder cliënt.
  2. Selecteer het type OB.
  3. Vul een waarde in bij BSN/Fiscaal nummer/BTW-nummer.

Als je het BTW-nummer niet weet kun je op het volgende scherm een cliënt selecteren. Je kunt dan ook via multiselect meerdere cliënten tegelijk verwijderen.

4. Klik op: Volgende.

Selecteer de cliënt(en) als je net geen nummer hebt ingevuld.

5. Klik op: Volgende.

Je ziet nu een bevestigingsscherm voor het verwijderen van de geselecteerde cliënt.

6. Klik op: Voltooien.

Je kunt de (historische) gegevens van de cliënt niet meer terughalen.

Direct naar

1. Cliënt OB Beheer
  2. Cliënt OB toevoegen in InSite
  3. Cliënt OB raadplegen en aanpassen
  4. Cliënt OB verwijderen
  5. Cliënt OB blokkeren voor licentie
  6. Cliënt OB Uitwerken btw/ICP-aangifte FE